Informacije

Na sončni strani Gorenjske

PREDSTAVITEV APARTMAJA

Na začetku vasi Leše pri Tržiču leži apartma v hiši, ki ima prečudovit razgled na Triglav, najvišjo slovensko goro, na Brezje, kjer stoji največja slovenska romarska pot k baziliki Marije Pomagaj,  na okoliške hribe in vasi,  smrekove gozdove, polja in neokrnjeno naravo. Apartma ima skupno z balkonom cca 100m2 bivalne površine. Ima prijetno urejene bivalne prostore, pohištvo je izdelano iz masivnega naravnega smrekovega in češnjevega lesa. Prostori so svetli in dajejo občutek odprtosti, miru in sproščenosti. V apartmaju dominira dnevni prostor, kuhinja z odprto jedilnico na balkon s teraso in  z razgledom po dolini in okolici.

Apt ima kopalnico s pralnim in sušilnim strojem, ima klima napravo, hladno shrambo z domačo marmelado in vloženo zelenjavo,  kuhinjo z vsemi malimi kuhinjskimi aparati…

Dnevni prostor ima TV in  omembe vreden  ležeči kamin za manj tople dni, kjer se lahko zakuri na domača drva. Na dvorišču je varovan parkirni prostor in  vrtna lopa z nadstreškom za druženja in žarom ter  kolesarnico za spravilo koles, katera si lahko tudi sposodite.

Lastniki se ukvarjajo z EKO kmetijstvom, tako je možno dobiti v času bivanja tudi sezonsko sadje in zelenjavo, ki jo je možno dobiti tudi  na vrtu poleg hiše. Poleg vrta je tudi domači kokošnjak z izpustom za kokoši na pašo in z možnostjo uživanja kvalitetnih kokošjih jajc.

Apt ima tudi WIFI internetno povezavo.

Po potrebi vam nudimo tudi ostale storitve po dogovoru. Lahko vam spečemo tudi domač pirin kruh.

 

KAPACITETE
Apartma ima spalnico s tremi ležišči in sobo z dvema ležiščema. Dodati je možno še štiri ležišča:  tri v dnevnem in enega v jedilnem prostoru. Skupaj ima apartma 9 ležišč.

 

CENIK
Cena najema v sezoni je 100€ na noč do 5 oseb. Vsaka dodatna oseba se doplača 5€ . V ceni je zajet tudi paket dobrodošlice v vrednosti 10€ in vsebuje domače pridelke, kot so zelenjava, sadje, jajca in ostale EKO dobrote.