Informacije in cenik

Na sončni strani Gorenjske

PREDSTAVITEV APARTMAJA

Na začetku vasi Leše pri Tržiču leži apartma v hiši, ki ima prečudovit razgled na Triglav, najvišjo slovensko goro, na Brezje, kjer stoji največja slovenska romarska pot k baziliki Marije Pomagaj,  na okoliške hribe in vasi,  smrekove gozdove, polja in neokrnjeno naravo. Apartma ima skupno z balkonom cca 100m2 bivalne površine. Ima prijetno urejene bivalne prostore, pohištvo je izdelano iz masivnega naravnega smrekovega in češnjevega lesa. Prostori so svetli in dajejo občutek odprtosti, miru in sproščenosti. V apartmaju dominira dnevni prostor, kuhinja z odprto jedilnico na balkon s teraso in  z razgledom po dolini in okolici.

Apartma ima kopalnico s pralnim in sušilnim strojem, klima napravo, hladno shrambo z domačo marmelado in vloženo zelenjavo,  kuhinjo s pomivalnim strojem in z vsemi malimi kuhinjskimi aparati.

Dnevni prostor ima TV in omembe vreden  ležeči kamin za manj tople dni, kjer se lahko zakuri na drva, sicer pa je pozimi ogrevan. Na dvorišču je varovan parkirni prostor in  vrtna lopa z nadstreškom in žarom za druženja na prostem. 

Lastniki se ukvarjajo z EKO kmetijstvom, tako je možno dobiti v času bivanja tudi sezonsko sadje in zelenjavo. Imajo tudi domače kokoši z izpustom na pašo in z možnostjo uživanja kvalitetnih kokošjih jajc.

Apartma ima tudi WIFI internetno povezavo. 

Po potrebi vam nudimo tudi ostale storitve po dogovoru

KAPACITETE
Apartma ima spalnico s tremi ležišči in sobo z dvema ležiščema. Dodati je možno še štiri ležišča:  tri v dnevnem in enega v jedilnem prostoru. Skupaj ima apartma 9 ležišč.

CENIK

RAZPOLOŽLJIVOST